Posts

Showing posts from November, 2017

Movie Review :JUSTIN LEAGUE

Image
   Hujung minggu lepas, memang dikatakan hari yang sangat membosankan, apetah lagi schedule seharian berjaya disiapkan awal. Jadi masih ada waktu lapang yang perlu di isi. Dengan itu aku tidak lepaskan peluang menonton movie terbaru dari DC Comic. Kalau melibatkan superhero yang menjadi tajuk bualan ramai. Memang rugi kalau tak di tonton. Nak juga tahu apa isi kandungan tersirat di dalam cerita tersebut. Mungkin sama dengan movie superhero terdahulu, tak tahu. Nak tahu kena lah pergi tengok. Selepas menonton movie THOR RAGNAAROK, JUSTIN LEAGUE satu lagi movie gabungan American superhero yang dilahirkan oleh DC Comics mengegarkan panggung wayang di serata dunia. JUSTIN LEAGUE mengabungkan Superman (lakonan  Henry Cavill), Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), The Flash (Ezra Miller), Cyborg (Ray Fisher) dan Aquaman (Jason Momoa). Movie ini bermula dengan kesedihan dunia atas kematian Superman selepas pertarungan sengit antara Batman vs Superman (kesinambuan dan mivie “Batm

PIZZA HUT MELONJAKKAN TRANSFORMASI DIGITAL

Image
Kedai konsep digital dan aplikasi mudah alih baru memberi pengalaman yang "lebih baik dan senang" kepada pelanggan Pizza Hut. KUALA LUMPUR, 16 November, 2017 – Pizza Hut Malaysia ("Pizza Hut"), rangkaian pizza No.1 Malaysia telah mengorak sempadan digital baru - sebuah restoran konsep digital yang diperbaharui di Sunway Pyramid, berserta aplikasi mudah alih baru. Kedua-dua inisiatif ini telah melonjakkan Pizza Hut dalam transformasi digitalnya, di samping menyokong misi rangkaian berkenaan untuk menjadikan proses membeli piza " Lebih Senang " dan memberi  pengalaman " Lebih Baik " kepada pelanggan. Berucap ketika majlis itu, Merrill Pereyra, Ketua Pegawai Eksekutif QSR Brands (M) Holdings Bhd berkata: "Dalam membangunkan strategi digital Pizza Hut, kami kembali kepada teras industri makanan. Dalam industri kami, pengalaman pelanggan merupakan aspek paling utama, dan soal aspek digital bukanlah sekadar penggunaan teknologi

Lazada Online Revolusi 2017

Image
Tahu tak, dengan kekangan masa yang sangat terhad, dimana peruntukkan masa perlu di uruskan. Dengan trafik sana sini. Kat mana biasa nya korang akan mendapatkan barang keperluan. Contohnya aku sendiri hadapi masalah yang sama, bila duit ada, bila mood shoping datang, mengenangkan trafik jam kat jalan raya yang sesak, terus hilang mood. Bila gaji masuk nak shopping barang dapur tentu sekali malas nak beratur panjang ke kaunter hanya untuk membayar barangan yang kurang dari 10 senarai. Nak pula dengan jualan besar besaran untuk jualan hujung tahun. Mula lah kepala mengila memikirkan barangan apa yang ingin di capai nanti. Memang tak senang duduk lah kakak-kakak . Nak-nak macam aku yang boleh dikatakan gila shopping, yang hanya memelukan sekali klik "add to cart" pasti ia sangat mudah untuk menguruskan aktiviti belian dalam talian tanpa sebarang halangan, masa, kesesakkan lalu lintas dan menghadapi himpunan manusia, nak-nak bila ada jualan murah hujung tajun. Setelah kejaya

Review : Kelihatan seksi dengan Revlon HD matte Metallic dalam 4 variasi warna pilihan.

Image
Tahu tak anda, Revlon sekali lagi tahu cara untuk menjadikan satu trend itu ikutan, kejutan bagi pengemar kosmetik. Dengan pemilihan warna kandungan baru dan juga yakin menjadi pilihan wanita yang suka kelihatan cantik dan seksi. Revlon tidak pernah mengecewakan dan tahu apa yang kita kaum wanita perlukan. Tanpa berlengah mari kita lihat variasi matte hd matallic terbaru dari Revlon; Dirumuskan dengan 100% formula gel yang bebas lilin Revlon  Ringan, definisi tinggi warna berlogam kusam  Formula Pearlescent untuk kemasan beban berlogam  Melembapkan, rasa seperti baldu  Pengguna seperti baldu yang mewah  Didapati di 4 definisi tinggi cermin mata hitam kusam berlogam  Ultra cermin mata hitam tidak boleh dilepaskan yang licin berkilat Anda pasti akan berpuas hati dengan hasil selepas matte lipcolor ini di sapu pada bibir. Sikit pun tidak kering, mempunyai perisa sedikit manis dan bauan yang manis membuatkan seakan ingin memakan bibir sendiri. Pastinya 10 bintang