Posts

Showing posts from April, 2017

Happy 4th birthday Azriel

Image
Wah pejam celik, dah besar anak mommy.sorry sayang for late celebrating. Mommy kena work, tak dapat nak sambut on the date yang dah deal previously.  Tapi, kami dah plan akan sambut dan Mommy and Daddy dah plan ambil cuti on 17th, suppose to mommy celebrate on 13th tarikh kamu lahir. Tapi tak dapat sebab mommy outstation sampai ke Penang. Oklah next week Monday mommy managed to sambut juga kan. Thanks to Daddy for the nice and awesome cake. As mommy noticed that Azriel lately memang into the Pokemon. So Daddy decided to tempat Pokemon theme cake and it was nice kan? kawan-kawan Azriel pun suka.  Sorry sayang kali ini, kami tak sambut majlis kamu kat kampung and sambutan tidak semeriah tahun-tahun sebelum. Tahun ni mommy sambut kat nursery kamu saja. Tapi still meriah dan semua tetamu adalah dari kalangan sebaya kamu kan? Kalau kebiasaannya sambutan sebelum ni, semua org tua dan orang besar dah macam majlis kesyukuran kan?kali ni mommy

Review : happy skin 24/7 dari Neutrogena : Deep Clean Blackhead Eliminating Scrub

Image
Hi! lamanya tak update, maklum lah terlalu sibuk dengan tugasan yang tak habis-habis. Tapi alhamdulillah rezeki Azriel, sekali lagi dapat invitation dari team Neutrogena untuk  Neutrogena Deep Clean Bloggers Review Programme. Siapa tak seronok bila dapat packaging kuning yang awesome dan cantik ni, rupanya produk dari Neutrogena.  Aku adalah seorang yang sentiasa kekal bersolek. memandangkan tugasan harian yang memerlukan diri berhadapan dengan masyarakat juga client dari syarikat aku bekerja. Tidak hairan jika dari kesan solekan seharian, tido yang tidak menentu, aktiviti lasak serta padat dengan jadual harian, menjadikan kulit wajah aku tidak sihat dan suram. Peluang keemasan ini aku gunakan sebaik mungkin dan lihat hasilnya kemudian. Baca lebih lanjut dibawah; Tadaaa... kandungan dalam kotak kuning tadi, 3 items iaitu (1) Dull Skin Brightening cleansing foam (2) Foaming cleanser (3)Black head eliminating daily scrub, dan memang kena dengan masa dan keadaan kulit waj