Posts

Showing posts from February, 2017

Lactacyd Pilihan Saya :Sayangi Miss V anda.

Image
Korang sedang mencari produk kesegaran sepanjang hari atau mencerahkan. Temukan Lactacyd pilihan dan keserasian sendiri dan tetap percaya diri dengan kesihatan area intim Miss V! Golongan wanita masa kini umumnya terlalu sibuk dengan perawatan wajah serta badan untuk kelihatan mulus dan putih, atau bagaimana cara membuat payudara kelihatan menarik. Namun satu hal yang tak boleh dilupakan wanita adalah menjaga kebersihan dan kesihatan Miss V (vagina). Bahagian intim ini yang akan menjadi topic posting aku kali ini. Miss V yang sihat akan memberi tempat munculnya bakteri baik dan mampu mengelakkan infeksi sendiri. Tidak berbau dan mengeluarkan sejumlah kecil cairan untuk secara teratur membersihkan bagian dalamnya. Namun, tidakkah korang tahu cara untuk merawat atau menjaga bahagian intim ini supaya sentiasa sihat dan kekal segar sepanjang hari?. Asid Laktik – Ianya secara semula jadinya terhasil di bahagian sulit wanita dan ianya membantu dalam menyeimbangkan tahap o

Review : Glow and Glamour Slimming and Beauty since 1998

Image
Pengalaman menjalani satu sesi pelansingan yang ditaja sepenuhnya oleh Glow and Glamour memberi satu terapi ketenangan kepada aku. Ia juga menjadi satu pengalaman yang memnyeronokkan setelah sekian lama tidak memanjakan diri, selepas kehadiran Azriel.  Terima kasih Anne Neo Zi sebab sudi menjemput saya. Nextime boleh jemput lagi.  Glow and Glamour mempuyai 18 tahun pengalaman dalam bidang kecantikan dan pelansingan, mempunyai 6 outlet sekitar Kuala Lumpur dan menawarkan perkhidmatan peribadi secara lansung kepada pelanggan. Di bawah adalah teknologi terbaru yang mana aku diberi peluang untuk merasai sendiri pengalaman. Ia di panggil  Sleeping Beauty Fat-Loss Program Sleep away fat yang mana ia mampu membuang lemak dalam masa yang singkat dan hasil dapat dilihat hanya selepas 30 minit apabila keluar dari mesin ini. Sangat mudah buang lemak. Hanya baring dengan di iringi muzik yang menenangkan ia mampu menghasilkan badan yang lansing. Oh ya, semestinya dengan rawat

Azriel request nak tengok "Big Fish"

Image
Selama ni tengok ikan besar kat screen dalam buku dan paper je. Tapi kalau dah kerap dia ulang nak tak nak awak kena lah paham. Azriel kalau di ikutkan more to gadget dan kurang nak focus on serrounding dia. Tapi kali ni nampaknya dia berminat dan siap request nak tengok big fish. Selalu aku sibuk dengan jadual kerja yang tak habis, kali ni kena tunaikan. Post ringkas yang mana korang boleh bayangkan bertapa dia excited dengan aktiviti di Aquaria KLCC.  Tengah nak register pun dia dah start buat aksi starman, mommy dia buat muka tebal jela, nak buat macam mana, anak awak memang jenis yang peramah melampau ditambah dengan kelasakkan dan keceriaan sepanjang berada dalam Aquaria KLCC. Tak habis-habis bagi tahu "mommy engok big fish banyakkk"!!! jerit kuat kuat supaya satu tunnel dengar jeritan nyaring dia. OMG!!! Dia punya mood excited nak explore semua yang ada kat wall, aquarium dan binatang yang ada, semua binatang di sapa, acah-acah kenal je dengan semua fish tu. Mommy pun j