Posts

Showing posts from October, 2016

Tips on Picking Bridesmaids Dresses

Image
You have stumbled upon this post and it’s quite out of the blue to talk about bridesmaid’s dresses but we have all either owned one or is on the way to look for one. So what’s the deal with bridesmaid dresses? Gone were the days where bridesmaids look like women forced to wear get ups they’re uncomfortable with. Brides these days tend to be more open and receptive of what their besties will be wearing alongside them on the wedding day. If you’re helping your bride-to-be best friend in picking out what you and the other bridesmaids will wear, enjoy these top 3 tips! 1.Consider the bride’s preference  Many girls dream about their wedding day from the moment they hear their first fairy tale. Each bride creates a mental image of celebrating that magical day with her prince charming in front of all of her beloved friends and family sparkled from head to toe. For one day only, she will be transformed into Cinderella. As part of her entourage, feel free to offer cons

Review : Snow White Whitening Pack 200ml instant whitening bestseller Korea

Image
Ok kali ni aku nak review pasal Snow White Milky Pack. Kunci . Mesti korang jealous or teruja, kagum atau spechless bila tengok actors or actress Korea yang miliki kulit kepak2 putih gebus gebas macam kapas tu kan?. Bukan korang je, aku pun sama. Kenapa lah cantik sangat kulit dorang, takda la plak nengok dorang duk telan suntik ubatan untuk pemutihan. Kalau surgery tu biasalah kan. so terpanggil lah aku untuk korek rahsia kecantikan kulit dorang ni, sehinggalah aku terjumpa satu bahan  rahsia dalam teknik pencerahan kulit serta merta. Tekstur yang mudah meresap dengan hanya sapuan lembut. Korang mesti teruja bila skali apply pada kulit dengan sapuan rata, and raise up with warm water. Taadaaaa... warna kulit memang lagi cerah dari warna kulit asal. Tak percaya?? aku dah cuba... kalau rajin sila lah skroll tengok gambar kat bawah ni. Snow White Milky Pack mengandungi bahan tumbuhan yang dikenali sebagai Niacinamide, membantu mencerahkan dan memutihkan warna kulit serta-merta. Akar n

Annesurayaskincare Formulasi terbaik gabungan herba semulajadi, Alpha arbutin, Glutathione dan Collagen.

Image
Assalamualaikum, setelah sekian lama menyepikan diri. Selepas mendapat sindrom kemalasan setelah seorang komentor melontarkan hujah hujahnya. Hari ini aku memberanikan diri untuk kembali berblog. Hihi risau juga ni nak mengarang, risau dikeji lagi. Hurmm.. Takpa Kita try ok?. Entry kali ni adalah mengenai satu produk penjagaan kulit wajah 5 dalam 1 yang di hasilkan oleh dua usahawan muda iaitu Anne dan Suraya. Aku dulu adalah pengguna tetap produk mereka untuk set pencerahan satu badan KLIK SINI . Tapi kini mereka telah mengeluarkan set khusus bagi penjagaan luaran. bermula dari pembersih, toner, pelembab, krim malam serta krim siang. Penggunaan mengikut aturan dan sangat mudah untuk diamalkan jika anda inginkan kulit selicin baldu. Tak caya?!. So kena lah cuba.  Bukti : untuk sahihkan lagi result penggunaan krim siang semata, ditambah sedikit liptint dan mascara dan calit sikit eyebrows . Taaadaaaa.... Bagi aku setelah sebulan menggunakan tryer set

Rezeki itu Milik Allah. Usaha tangga kejayaan.

Image
So Don,t underestimate me ya! OOTD ke kelas, berselipar jopun je.. janji selesa. Assalamualaikum, banyaknya benda yang tertinggal untuk di update dan di postkan kat sini, yela, bila rezeki nak datang takkan nak ditolak, alhamdulillah rezeki Azriel, aku dapat banyak job posting sekarang. Dalam masa yang sama kebanyakkan barang yang aku dapat adalah 100% barang sponsored by merchant yang terlibat, Sushivid memberikan aku perluang untuk earn my own pocket money dengan menyertai setiap campaign yang bersesuaian dengan current status aku sekarang. Tak lupa juga Ittify  yang mana aku telah mendapat ganjaran bayaran serta tiket percuma untuk sebarang event. Alhamdulillah syukur sekali lagi. Tak sangka tua-tua ni pun masih laku orang nak assigned task. Janji aku dah delivered dan client happy oklah.  Nyawa dunia akhirat. Pembakar semangat untuk terus kuat. Kalau follower Instagram aku mesti tahu ada satu instavideo aku buat khas untuk promosikan page  http://www.m