Posts

Showing posts from July, 2016

Mintak nyawa.. syukur dengan apa yang ada sekarang.

Image
Assalamualaikum, perasan tak lately aku jarang atau lebih senang paham takda update any entry, alahai bukan sebab malas, tapi banyak sangat lah hal dan kejadian dalam masa yang berdekatan. Banyak sangat nak dicerita dan sampai tak tahu kat mana nak start. Serious aku letih sangat-sangat lately, dari puasa sampai lah ke raya dan dengan preparation assignment yang bersepah, yeahhh Alhamdulillah finally siap after a while lecturer dah bagi tempoh untuk kau buat research tapi gigih kau abaikan dan buat boolayan dengan instruction tu. Kelas plak boleh lah setting hari ahad, bila yang schedule sabtu boleh plak lecturer tak dating. Macam-macam hal. Takpe semua dah siap sekarang get prepare for Final Exam.. yerrr FINAL EXAM kau!! Giler lah bila lah otak ni nak rehat. Belum citer kudrat. OMGgg…  Hurm lumrah lah kehidupan, hadaplah nak hidup kena lah kerja kenalah bertahan dengan apa yang kena hadap. Alhamdulillah dari segi kerja syukur bertambah tambah baik dan insyaAllah akan bertambah baik un

OOTD ANAK BUJANG 3T3B

Image
Macam bigboy sangat dia skang.. Baju melayu ni Moomy yang jahitkan tau..  Saya boyboy tau bukan gegirl. Ramai yang confuse... huhu (mommy sentap) Jubah ni daddy yang belikan. omey tak??