Skip to main content

Nak bulu mata gorgeous masa raya nanti? Duoya mascara nak cantik macam bulu mata Che Ta

DUOYA Mascara
- Bulu mata PANJANG ?
- Bulu mata LEBAT ?
- Bulu mata LENTIK ?
- Ada vitamin ?
- Wudu' friendly ?
- Waterproof tp mudah dicuci tanpa guna makeup removal ?
- Tak akan tercabut bulu mata bila cuci ?
- Tak akan buat bawah mata anda gelap seperti bila cuci ?




Inginkan semua seperti di atas

DUOYA

Khas untuk anda yang berbula mata lurus tumbuh ke dalam..cuma guna mascara sahaja tapi kesan sehebat memakai bulu mata palsu lentiknya..is barang baik dah semakin di cari2 tauuuu.. 

PERMINTAAN SEMAKIN TINGGI!!!

● Siapa nak bulu mata TEBAL LENTIK selebat bulu mata mcm Anzalna???
● Siapa nak bulu mata BERBENTUK seperti pakai bulu palsu???

Ni haaa,makanan dia..mascara terbaik abad ini untuk bulu mata lurus kontok. Sbb apa? Sebabnya ia..
● Memanjangkan bulu mata

● Melentikkan bulu mata 2X ganda
● Melebatkan bulu mata (superdense)
● Waterproof
● Tidak mencomotkan
● Tidak berketul
● Senang di cuci
● Mesra wuduk
● Tiada panda eyes
● Fiber tidak gugur di muka
● Fiber maskara tapi dalam 1 bekas
● Berus lebih besar dan senang nak calit
● Sgt menjimatkan masa
● Tahan lama
● Kesan seperti memakai bulu mata palsu
 

Hebat takkk??? Meh la sape nak bulu mata yang super duper lebatnya dan lentik seperti Anzalna Nasir. Jimat masa,jimat wang..tak rugi cuba dengan hasil yang bakal anda dapat!
Harga di jamin terbaik dan 100% original dari Korea. Kami jual yang ori sahaja !!!
 


Q&A MASCARA DUOYA ALA CHE TA
Meh kenal2 dengan mascara che ta ni 

 



1: CheTa guna ke mascara ni ?
- Haa, ni soalan yg kerap kali ditanya customer. Jawapannya TIDAK ye. CheTa tidak menggunakan mascara ni. Efek pemakaiannya saje yg mampu jadikan bulu mata seperti bulu mata palsu CheTa. Soooo jangan gatai2 lg naaa dok tanya ni mascara cheta punya ka apa ka 

2: Kenapa dipanggil Mascara CheTa ?
- Mascara ini mampu memberi efek lebat, lentik & panjang macam pakai bulu mata palsu seperti CheTa yg sememangnya terkenal dengan bulu mata palsu dan kecantikkan matanya. Sebab tu kebanyakkan customer kami akan beri respon seperti : 
" Wah ! Macam mata CheTa la 😍 "
" Memang cantik sis, macam CheTa !! "

3: Mascara CheTa dari mana ?
- Mascara ni datang dari Korea dan diberi nama Mascara Duoya Big

4: Halal tak ? 
- 100% selamat. Kita tak dapat cert halal tapi mascara takde pun guna bahan2 terlarang. Even mascara lain macam Maybeline etc pun takde cert halal and mostly barang makeup memang takde cert halal

5: Senang cuci tak ?
- Mascara ni memang mudah nak cuci. Nak lagi senang cuci, basahkan bulu mata tu dengan air biar 10 saat lepastu slowly tarik. Senang je keluar

6: Apa kelebihan Mascara CheTa ni ?
- Memanjangkan, Melebatkan dan Melentikkan bulu mata
- Mempunyai fiber hanya dalam 1 stick sahaja
- Mempunyai Vitamin B5 yg akan menjaga bulu mata original anda
- Tidak menghitamkan bawah mata ketika cuci
- Tidak menanggalkan bulu mata original ketika cuci
- Tidak perlu menggunakan makeup removal 
- Wudu' friendly
- Waterproof !

7: Boleh tahan berapa lama ?
- 1 batang mascara boleh tahan 2-4 bulan bergantung pada cara pemakaian
- Kalau belum buka penutup, mascara ni akan expired dalam masa 2tahun. Kalau dah buka penutup, mascara ni akan expired dalam masa 6bulan.

8: Berapa ml ?
- 15ml. Standard vol mascara

9: Mascara CheTa ni ada KKM ?
- Takde. Mostly makeup takde KKM

10: Bila Mascara CheTa mula dipasarkan di Malaysia ?
- Mula dipasarkan di Malaysia pada September 2015 oleh kak NoraFurla yang mana hanya beliau seorang sahaja distributor Mascara CheTa dan dibawah beliau mempunyai lebih dari 100 agent sah di seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei 

SMS/WASSUP : 016-2036758/0193380671


Comments

Post a comment

Pinkygroupsaid

Popular posts from this blog

Resepi Mi Sedap Goreng Pedas Kaw-Kaw!!

Sekarang aku kemaruk makan meggi goreng pedas kaw-kaw. Yang pasti meggi goreng tu bukan dari kedai tapi dari air tangan aku sendiri. Sejak pertama kali adik aku buatkan meggi goreng, sampai sekarang masih teringat kat meggi goreng dia. Itu pasal lah gigih aku belajar masak meggi goreng ni. Pemilihan brand meggi apa pun penting tau. Dan aku memilih Mi Sedap. Tahlah sebab tekstur mi die tak kembang selepas direndam kot. Lepas tu kebanyakkan kedai makan memang guna Mi Sedap untuk Goreng-goreng. Ada je yang guna MAGGI tapi untuk jenis masakan berkuah atau sup suai lah kot.
Cara-cara nak masak tu senang lah sangat.
Rendam Mi Sedap dengan air panas dalam 2 minit .Bahan rencah tu dah sedia ada ketepikan dulu.Tumis bawang putih sama bawang besar sampai naik bau.Campurkan segala rencah yang memang sedia ada dalam 1 pack Mi Sedap tu.Gaulkan kesemua bahan dan masukkan cili api (mengikut tahap kepedasan)Masukkan Mi Sedap (yang telah ditapis airnya) gaulkan sekali jalan dan kemudian tambahlah kica…

Review :LA BOURSE LABOURSE SHAMPOO TREATMENT SYAMPU & Essential Tonic Conditioner

Hi korang. harini aku tergerak hati nak share pasal satu shampoo ni, yang aku baru beli bulan lepas. Ok ada perkara menarik yang aku nak sharekan bersama korang tentang kebaikkan shampoo ni. Tapi sebelum tu meh nak tanya apa masalah utama kaum wanita. Tahu kan rambut tu mahkota wanita. Tapi kalau dah rosak, kesan dari chemical yang ada dalam produk rambut yang diguna setiap hari memang parah lah kan. Sama lah kes macam rambut aku. Secara jujurnya, aku sangat suka warnakan rambut. Terlalu suka. Cuma lately ni bila rambut dah haruk teruk, kelam kabut lah nak kena cari solution untuk baik pulih balik rambut kan.


Antara masalah wanita dan rambut, bila ada anak kecik. kata orang tua-tua, bila bayi kita menyembur atau dalam pahaman lain, anak suka sembur-sembur air liur, rambut si ibu automatik akan gugur. Tak tahu lah mitos tu betul ke tidak. Macam aku dulu alhamdulillah, azriel sembut patplohkali sesaat pun tak ada gugur. tapi rambut kering dan kadang susah nak urus. Ada yang bermasakah ra…

Braces Part 1 kena tahu dulu info baru start dengan journey ok.

Hi Korang. Lama nya tak borak pasal hal diri sendiri ni. yela sejak jadi mak mak ni. macam ni lah life. banyak benda ditumpukan sepenuhnya untuk menguruskan anak. Yer urusan sendiri pun ada. cuma tak diceritak dalam ruangan ni macam kebiasaan aku buat.


Korang yang lama dulu yang setia tegar terjah blog aku ni, mesti ingat macam mana rupa gigi (stuktur dan susunan ) gigi asal aku kan? Huh yer.. memang tak cantik lah. bersiong sana sini. Belum senyum dah terjulur si taring. Senang cakap bila nak borak dengan orang atau nak ketawa, tangan aku dah get ready nak tutup mulut. Takut diorang terkejut tengok Predictor senyum.
Aku ni kalau nak diikutkan tak takut lansung dengan doktor gigi ni. Tapi kalau doktor kesihatan tu yang mula nak merangkak panggil makpak atok nenek sebab takutkan jarum yang tiba-tiba menusuk kat liang urat dengan tak rela. (ishh tak suka betul masa tu) sakitt!! Ok jom berbalik kisah pasal gigi aku ni.
Ok tengok je awek cun senyum dengan senyuman yang membuatkan semua m…