Nasi Ayam Gemas

  • January 01, 2016
  • By suara dari telapak kaki comel
  • 0 Comments

Bila balik kampung , menu wajib yang akan kami tatap dan mamam sampai lebam adalah nasi ayam Gemas. Kalau sesape yang tinggal kat gemas area kem tentera Dekat dengan Pasaraya TF Mart tu mesti tau kan pasal nasi ayam ni. Apa yang menariknya adalah sup berempah dia yang super nyaman, terletak rasa garam gula dan rasanya dan juga sambal cili dia, perghhh memang podeh orang nogohri. Korang kena try sebab ia sedap dan harga pun berbaloi-baloi.


Maafkan rupa paras gambar yang comot, hasil pantulan kelaparan kami yang terlampau, lepas jamah baru teringat nak snap gambar. lenkali ek aku update gambar yang suci bersih tanpa di usik.


You Might Also Like

0 100 org jejak kaki

Pinkygroupsaid

Total Pageviews

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah