Posts

Showing posts from November, 2015

Layan Azriel main Kinetic Sand

Image
Apa itu kinetic sand Campuran 98% pasir & 2% polimer organik. Mudah melekat antara satu sama lain & senang dileraikan. Tidak perlu campur air langsung. Bebas gluten, bebas kotoran & bebas habuk (bebas alergi) Kelebihan produk Membantu merangsang perkembangan kemahiran fine motor. Permainan open-ended & non-directed play. Tidak melekat di tangan. Sebagai terapi sensori. Sesuai untuk kanak-kanak berumur 3 tahun dan ke atas. (azriel 2thun lebih). Sejak aku tak berapa sihat dan tak bole keluar rumah ni. Azriel banyak melepak di rumah sepanjang hujung minggu,paling tidak pun ikut aku ke pusat physio je. Kesian dia. Nak bawak keluar pun banyak penyakit viral yang melanda ibu kota sekarang ni. Antara alternative lain selain bagi Ipad, bagi azriel main permainan block ataupun kereta remote control. Tapi itu tak sama dengan bermain kat luar rumah. Itu yang sudahnya aku bagi azriel main pasir. Nak bawak main pasir kat pantai tak tahu bila lagi pun. So kita layan pasir dal

Reiew: Slimply Geogeous Lip Crayon Chubby Lipstick by Sendayu Tinggi

Image
Slimply Geogeous Lip Crayon Chubby Lipstick  Gincu pensil tanpa raut menjadikan latar bibir segar semulajadi dan tidak terasa tebal. Ia kaya pelembap dan warna “matte” yang menghasilkan kesan seperti baldu pada bibir setiap kali sapuan. Ternyata ia sangat kemas dengan sapuan pertama. permukaan bibir kelihatan lembab dan matte. Sesuai bagi mereka yang tidak gemaskan lipstick yang bertekstur glossy dan oily. Harga pun murah RM25.50 sahaja. Boleh beli secara online  http://www.sendayutinggi.com/   atau terus beli di Watson outlet berdekatan korang. Result : Soft Kiss - Suka dengan finishing dan sapuan melitupi permukaan bibir dan kesan matte yang cantik.