Bondingtime with my bigbosses

  • September 21, 2015
  • By suara dari telapak kaki comel
  • 0 Comments

Memandangkan hampir 2bulan lebih tak keluar berjalan anak beranak. Kali ni nak juga bawa azriel keluar. (Poyo padahal mak yg gedik kan). Tak kisah janji kua refresh sket otak dan minda. Konon bawak azriel The Mines nak bagi dia tengok "fish". Skali ikan pun reti pasal haze ni. Xmuncul2. kata jerebu duk dalam umah dorang lah kot. Sudahnya tengok jela boat yang parking tepi gigi tasik. Nak bawak azriel ronda naik boat tak yakin lak. Mandangkan dia lasak tahap atlit. Tunggu lah dia besar sket lagi bagi dia paham dan dengar cakap. So makan- makan kat fish and Chip beli barangan tak penting ronda sampai lenguh kaki lami pun balik. Cukup lah aktiviti untuk hari ini.






Ok panggil fish tu kua cepat..


Sakan menulis kononnya..




You Might Also Like

0 100 org jejak kaki

Pinkygroupsaid

Total Pageviews

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah