SEPHORA it palette NEUTRALS Review.

  • June 01, 2015
  • By suara dari telapak kaki comel
  • 2 Comments




Dinner yang lepas, company tempat aku keje ada anjurkan family dah dah malam tu kami ada dinner yang bertemakan MTV Awards Night. Biasalah kalau MTV ni warna yang terlibat adalah funky colors semestinya warna-warna berani kan? So i decided to bought this palette dari Sephora. Nak tengok end result lepas apply...  

Review :

Warna palllette yang menarik dan ada sedikit glitter so akan buatkan mata nampak bundar dan drastik effect pada mata bila apply. Tekstur palette yang sedikit powder dan fine, so nak bagi warna kekal basahkan sikit brush korang ok. Memula pakai maybe nampak sedikit keterlaluan warnanya. Tapi lame kelamaan warna tu akan blend dengan minyak muka korang dan hasilnya kebaBOOM!! korang akan suka. Begitu jygak aku.

Harga : RM120 + eye-shadow brush + pencil liner utk mata. 






Untuk rujukan boleh refer how I apply my eye shadow palette referring palette no ok.


Enjoy my finishing look for my MTV Awards Eyes Make up







You Might Also Like

2 100 org jejak kaki

  1. lawanyaaa. salam singgah :)

    ReplyDelete
  2. Ezan Idma

    tq dear, hasil make up.. thanks to sephora palette. :)

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Total Pageviews

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah