Posts

Showing posts from May, 2015

Being a strong mommy

Image
Nothing impossible in this life.

Being a strong mommy

Image
Nothing impossible in this life.

Restoran Nasi Ayam Nana Puncak Jalil.

Image
Assalamualaikum,,, Hari ni hujung minggu kebiasaannya aku memang tak perlu masak. So food hunter untuk lunch dah jadi kebiasaan setiap hujung minggu. So harini jugak en suami bawa kitaorang makan tempat baru. Nama kedai ni Restoran Nasi Ayam Nana . Restoran ini diterajui oleh pemilik cina muslim yang berkolabrasi bersama melayu. Unik bukan?. Lihat saja nama Restorannya. Restoran Nasi Ayam Nana. Nasi Lemak Nana Malaysian Restaurant and Asian Restaurant NO.36,Jalan PUJ 3/2, (Taman Puncak Jalil), Seri Kembangan, Selangor, Malaysia Waktu operasi : semua hari bukak selain Jumaat cuti.   Sememangnya harga yang kebiasaan dan sangat berbaloi baloi (mampu bayar) Dan kami cuba makan..   RM6.90 nama pun nasi ayam kan? harus lah order nasi ayam. Dan rase dan persembahan superb. Macam makan kat Chicken Rice Shop. Sedapp.. macam nasi ayam masyarakat cina gitu. (bukan racism) ek. memang sedap lah. Trade mark nasi ayam ni adalah sambal cili dia. Aku