Skip to main content

GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris

Ok kali ni terajin nak join "GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris" memandangkan memang aku pengguna dari azali brand L'Oreal Paris ni, Bermula dari syampoo sampailah ke produk penjagaan kulit wajah, dan termasuk make up items yer. Memang kualiti bagus dan mungkin juga sangat serasi dengan kulit wajah aku. Sebab tu aku maintain guna. So entry kali ni bersesuaian lah dengan Tajuk kat atas. Sebabnya Orang nak bagi kita beauty product kan? takkan nak tolak, Bagi free kot bukan kena keluarkan duit ataupun add to cart untuk pembayaran melalui kad lredit atau ipay88. hahah. Tapi nak dapat kena lah ada effort. Antaranya kena lah baca syarat-syarat yang dikenakan. Bukan senang yer nak dapat barang free, nak menang pun belum tentu tapi usaha tu ada insyaAllah. mana lah tahu ada rezeki. So meh..meh pakat ramai-ramai join Giveaway ni. Tak rugi pun, macam aku join sebab aku memang suka dan memang pengguna Brand L'Oreal Paris ni.




Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link :ComelComot
instagram id : ComelComot


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 

P/s : Ok jom join beramai-ramai dan bersaing secara sihat tau. menang belum tentu, tapi sekurang-kurangnya effort dan jugak jejak untuk blogwalking in future dah ada. hihi.. Happy Friday uolls!!!



Comments

  1. halloo..halloo
    Khaty BW dari segmen yang sama..
    Good luck And All The Best

    ReplyDelete
  2. haloo kathy Aiman.. tq awak.. all the best utk awk jugak ok. nt sy singgah page awk plak

    ReplyDelete
  3. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
  4. Awak~~

    TQ tau sbb sudi join GA saya ni..saya da update nama senarai peserta kat sini :

    Senarai Peserta Giveaway L'Oreal Paris by Ayue Idris

    And, just nak inform yang url saya bukan lagi mii-and-himm tau..tapi

    Blog Ayue Idris

    Maaf sebab menyusahkan..ada orang amek url saya :(
    Done follow awak blk :)
    And tq sebab siap celoteh panjang lebar pasal GA ni..hehe..insyaallah ade rezki nnt :)

    ReplyDelete
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Tq Ayue Idris sudi singgah dan tinggalkan komen.. terharu tuan tanah sudi dtg tinggalkan jejak. jemput singgah lagi kelak yer

    ReplyDelete
  7. Hani Fadhlina- baik2 saya akan usha kalau ada kelapangan akan saya join entry tu nanti ok

    ReplyDelete
  8. Nurul Aqilah- Vroommmm... ok laju2 akan singgah tq singgah sini ya

    ReplyDelete
  9. tahniah
    set tue milik awakkk ;)

    ReplyDelete
  10. tahniah awak....menang satu set Loreal tu....

    ReplyDelete
  11. Tq Murni Mohd Yusof- insyaAllah soon akn singgah dan follow awak ok.

    ReplyDelete
  12. MG Schimit- Tq awk syukur.. xpercaya pun ada

    ReplyDelete
  13. Irna Nurashikin- tq awk hihi.. tak caya gak ni boleh menang. tenkiu Ayue Idris

    ReplyDelete
  14. Nay fatimah Rashid- hihi.. tq awak.. syukur2

    ReplyDelete

Post a comment

Pinkygroupsaid

Popular posts from this blog

Resepi Mi Sedap Goreng Pedas Kaw-Kaw!!

Sekarang aku kemaruk makan meggi goreng pedas kaw-kaw. Yang pasti meggi goreng tu bukan dari kedai tapi dari air tangan aku sendiri. Sejak pertama kali adik aku buatkan meggi goreng, sampai sekarang masih teringat kat meggi goreng dia. Itu pasal lah gigih aku belajar masak meggi goreng ni. Pemilihan brand meggi apa pun penting tau. Dan aku memilih Mi Sedap. Tahlah sebab tekstur mi die tak kembang selepas direndam kot. Lepas tu kebanyakkan kedai makan memang guna Mi Sedap untuk Goreng-goreng. Ada je yang guna MAGGI tapi untuk jenis masakan berkuah atau sup suai lah kot.
Cara-cara nak masak tu senang lah sangat.
Rendam Mi Sedap dengan air panas dalam 2 minit .Bahan rencah tu dah sedia ada ketepikan dulu.Tumis bawang putih sama bawang besar sampai naik bau.Campurkan segala rencah yang memang sedia ada dalam 1 pack Mi Sedap tu.Gaulkan kesemua bahan dan masukkan cili api (mengikut tahap kepedasan)Masukkan Mi Sedap (yang telah ditapis airnya) gaulkan sekali jalan dan kemudian tambahlah kica…

Review :LA BOURSE LABOURSE SHAMPOO TREATMENT SYAMPU & Essential Tonic Conditioner

Hi korang. harini aku tergerak hati nak share pasal satu shampoo ni, yang aku baru beli bulan lepas. Ok ada perkara menarik yang aku nak sharekan bersama korang tentang kebaikkan shampoo ni. Tapi sebelum tu meh nak tanya apa masalah utama kaum wanita. Tahu kan rambut tu mahkota wanita. Tapi kalau dah rosak, kesan dari chemical yang ada dalam produk rambut yang diguna setiap hari memang parah lah kan. Sama lah kes macam rambut aku. Secara jujurnya, aku sangat suka warnakan rambut. Terlalu suka. Cuma lately ni bila rambut dah haruk teruk, kelam kabut lah nak kena cari solution untuk baik pulih balik rambut kan.


Antara masalah wanita dan rambut, bila ada anak kecik. kata orang tua-tua, bila bayi kita menyembur atau dalam pahaman lain, anak suka sembur-sembur air liur, rambut si ibu automatik akan gugur. Tak tahu lah mitos tu betul ke tidak. Macam aku dulu alhamdulillah, azriel sembut patplohkali sesaat pun tak ada gugur. tapi rambut kering dan kadang susah nak urus. Ada yang bermasakah ra…

Braces Part 1 kena tahu dulu info baru start dengan journey ok.

Hi Korang. Lama nya tak borak pasal hal diri sendiri ni. yela sejak jadi mak mak ni. macam ni lah life. banyak benda ditumpukan sepenuhnya untuk menguruskan anak. Yer urusan sendiri pun ada. cuma tak diceritak dalam ruangan ni macam kebiasaan aku buat.


Korang yang lama dulu yang setia tegar terjah blog aku ni, mesti ingat macam mana rupa gigi (stuktur dan susunan ) gigi asal aku kan? Huh yer.. memang tak cantik lah. bersiong sana sini. Belum senyum dah terjulur si taring. Senang cakap bila nak borak dengan orang atau nak ketawa, tangan aku dah get ready nak tutup mulut. Takut diorang terkejut tengok Predictor senyum.
Aku ni kalau nak diikutkan tak takut lansung dengan doktor gigi ni. Tapi kalau doktor kesihatan tu yang mula nak merangkak panggil makpak atok nenek sebab takutkan jarum yang tiba-tiba menusuk kat liang urat dengan tak rela. (ishh tak suka betul masa tu) sakitt!! Ok jom berbalik kisah pasal gigi aku ni.
Ok tengok je awek cun senyum dengan senyuman yang membuatkan semua m…