Segmen#2: Bloglist Disember 2014

  • November 12, 2014
  • By suara dari telapak kaki comel
  • 8 Comments



Pendapat aku tentang Blog Kataubaid adalah...

  • Tuan blog seorang lelaki which is pertama kali aku join dari owner page nya adalah lelaki.. hihi
  • Blog simple light dan sangat senang nak review
  • Entry yang lebih kepada personal life dan lifestyle 
  • Appearance blog page macam owner blog lelain (lelaki) mestilah sesimple boleh..mane ada kerawang bengkok2 cam gegirl.. heheh. 
Itu jela kot pendapat aku tentang blog kataubaid ni. hihi.. (ikhlas ni tau)

So sesiapa yang berminat nak join segmen ni mudah sangat. Klik je image dan link yang aku post tu. As simple as that. All the best uolls.


You Might Also Like

8 100 org jejak kaki

  1. Salam Perkenalan.
    Follower #742.
    drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. datang dari segmen yang sama.. salam singgah dan salam kenal.. N dah follow sini :D

    http://kapas-putih.blogspot.com/2014/11/segmen-2-bloglist-disember-2014.html

    ReplyDelete
  3. MissNadia- thanks for following me.. will follo u back ya

    ReplyDelete
  4. nurashikin - tq sbb singgah

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..terima kasih kerana sudi join segmen ubai ^^

    ni link tuk ke senarai peserta : http://kataubaid.blogspot.com/2014/11/senarai-8-bloglist-disember-2014.html

    senarai bloglist akan di update kemudian ^_^

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Total Pageviews

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah