Bertambah lagi ahli charms saya

Duluvtak pandang pandora ni. Skang pantang nampak kan. Memandangkan aku penah sampai negara Korea. So aku add charms collection.  So menjadikan 15 ketol charms yangcdah berjaya di kumpul. Yeahh welcome on board Koreagirl dangle. Tengah tunggu Tajmahal takda plak. Adoiyaii.. xpe next target mother and son la.. tapi dangle boy ada utk rep Azriel.  Tula pe2pu  tengok lah dulu camne..

Comments

Liza Licha said…
charms pandora mahal :( huhu.. cantik nya bila dah letak banyak. very nice
ComelComot said…
Liza Licha- tula saya dengar je bila ada yg comparekan pandora dengan emas. memang kalau diikutkan long terms baik beli emas. susah2 emas ada nilai kalau jual balik. tapi pandora hahah memang tak lah. tggu nak penuhkan ni pahtu stop lah rasenya..cukup2 lah membazir kan..
Invisible Me said…
Bestnya. Selalu cuci mata tengok org beli. Hehe
ComelComot said…
Hah so awak bila lagi IM..hihi jgn cuci mata je..jom2 join da club hihi..

Popular posts from this blog

REVIEW : NIVEA FACIAL CLEANSING WIPES

Cara Masak Sardin Ringkas dari SDTKC

Resepi Mi Sedap Goreng Pedas Kaw-Kaw!!