Bertambah lagi ahli charms saya

  • November 24, 2014
  • By suara dari telapak kaki comel
  • 4 Comments

Duluvtak pandang pandora ni. Skang pantang nampak kan. Memandangkan aku penah sampai negara Korea. So aku add charms collection.  So menjadikan 15 ketol charms yangcdah berjaya di kumpul. Yeahh welcome on board Koreagirl dangle. Tengah tunggu Tajmahal takda plak. Adoiyaii.. xpe next target mother and son la.. tapi dangle boy ada utk rep Azriel.  Tula pe2pu  tengok lah dulu camne..

You Might Also Like

4 100 org jejak kaki

  1. charms pandora mahal :( huhu.. cantik nya bila dah letak banyak. very nice

    ReplyDelete
  2. Liza Licha- tula saya dengar je bila ada yg comparekan pandora dengan emas. memang kalau diikutkan long terms baik beli emas. susah2 emas ada nilai kalau jual balik. tapi pandora hahah memang tak lah. tggu nak penuhkan ni pahtu stop lah rasenya..cukup2 lah membazir kan..

    ReplyDelete
  3. Bestnya. Selalu cuci mata tengok org beli. Hehe

    ReplyDelete
  4. Hah so awak bila lagi IM..hihi jgn cuci mata je..jom2 join da club hihi..

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Total Pageviews

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah