Meeting sepanjang minggu ni.

  • September 24, 2014
  • By suara dari telapak kaki comel
  • 0 Comments





Kebelakangan ni, aku sikit sebok, nak kata sebok sesangat kalah PM tu takdalah tapi memang sebok lah sebab banyak documents atas table aku yang blom clear up lagi. Sepanjang 2 hari ni, aku terlibat dengan pitching dan meeting, sah sah lah takda masa nak godek dan update latest post.
Ni pun sebab diorang bagi short break so aku sempat lah type  apa yang sempat ditekan pada keyboard ni. Letihnya lahai.. huhu.. ngantuk pun ada..Esok ada action coach lagi, makna kata seharian lah dalam meeting room.. fuhh..lebam.. Nasib baik sesi action coach tu best. Ada lagi product yang aku guna yang belum sempat di review. Nanti2 dah free aku update lah nanti.

You Might Also Like

0 100 org jejak kaki

Pinkygroupsaid

Total Pageviews

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah