Azriel dah pandai duduk lah..






Terkejut mommy dia bila keluar dari dapur tengok tengok anak dah pandai duduk. Alahai anak excited lebih lah bila tengok Azriel dah boleh duduk, Masa ni umur die baru cukup cukup 6bulan. Cepatnya masa berlalu. Sekarang dahnak memanjat plak. semua benda nak dicapai pantang tengok dah plak. Ape apepun mommy sangat happy bila kamu membesar dengar sihat sayang. 

p/s : Tak sabar nak dengar kamu panggil kami mommy dan daddy..ouchhh soooo...cute..wooo..

Comments

Popular posts from this blog

REVIEW : NIVEA FACIAL CLEANSING WIPES

Cara Masak Sardin Ringkas dari SDTKC

Resepi Mi Sedap Goreng Pedas Kaw-Kaw!!