Posts

Showing posts from November, 2012

My Bumper for Week 18

Image
Baby Size: 5.6 in Baby Weight: 6.7 oz Your Baby Many of the bones in your baby's body are starting to harden. Among these first bones to develop is the inner ear which is part of the reason why your baby might be able to hear sounds such as your heart beating or your tummy growling. Your Body As you settle into your second trimester you'll likely gain your appetite back. Eating healthy and getting enough protein is important at this stage as your body needs approximately 300 extra calories to help your baby develop. Equally important is continuing with exercising; keep moderation in mind and do not to begin any new, strenuous workouts.

Sheer Shimmer blush & lnstant Fairness BB Moisturizer review

Image
Ok jom kita pakat share ape yang kita tahu bersama sama k. Ini mudah untuk diantara korang menilai samada ia bagus atau tak pada penggunaan korang sendiri ok. Dan ini adalah review dari ako. Sheer shimmer blush Terdiri dari bahan yang sangat ringan dan dilenkapi dgn butiran mutiara juga kaya dengan vitamin E amat sesuai untuk kegunaan kulit wajah yang berstuktur lembut dan ia juga tiada bau.  Ako suka kod warna blusher ni memandangkan is sesuai ngn warna kulit ako juga , bila apply je kat kulit dan resultnya pipi korang bercahaya gitu.. SB 02 Rose Pearl.  Harga sgt murah rm16.90 je. Instant Fairness BB Moisturizer Wah...yang ni sangat suka, lepas apply kat muka kulit wajah terus nampak flawless..ouchhh..ilang tompok2 merah kt kulit ako..sturktur yg ringan dan ber SPF26 ..tinggi tu memang sgt protected la dari pancaran sinar UV yang melampau skg. Yang bagusnya kandungan di dalam krim ni ia terkandung element esen limau purut yang kita tahu limau purut bgus untuk mngecilka

6 and 9 w/old

Image
Image yg dirakam n di copy dari kinik pada bulan 8 yg lepas.